loader image

One-stop shop

On-time delivery

Independant technical advice

APP Vlakke Stekkers

Bent u op zoek naar een gepaste vlakke stekker voor uw industriële toepassing of is uw stekker aan vervanging toe? Denk dan aan een SB, SBE, SBO of SBX stekker van Anderson Power Products.

SB stekkers

Deze stekker wordt aangeboden in SB50, SB120, SB175 en SB350 en is uitgerust met twee hoofdcontacten. Ze kunnen gepaard worden met kabels met diameters gaande van 12 AWG (3,3mm²) tot 300mcm (150mm²). Bijkomend, zijn de stekkers beschikbaar in zeven kleuren, nl. geel, oranje, rood, grijs, blauw, groen en zwart.

De Anderson SB serie is een collectie vlakke stekkers die vaak gebruikt worden om stroom over te dragen tussen batterijen en voertuigen, evenals bij trailers met nood aan hogere spanningen.

SBE stekkers

De Anderson SBE stekkers bestaan in drie versies, nl. SBE 80, SBE 160 en SBE 320. De behuizing van deze stekkers is gemaakt van een mix van PBT en PC dat resistent is tegen chemische producten. Een andere eigenschap van deze stekker is de mogelijkheid om de twee primaire contacten makkelijk uit te breiden met hulpcontacten en/of luchtadapters. Vaak worden ze gebruikt in de heavy duty industrie, zeker de SBE 320 stekkers.

SBO en SBX stekkers

Daarnaast zijn er ook de SBO 60, SBX 175 en SBX 350 stekkers van Anderson. Hun behuizing bestaat enkel uit PC, waardoor deze stekkers beter bestand zijn tegen schokken. Ook bij dit type stekker is het makkelijk om de twee primaire contacten uit te breiden met hulpcontacten en/of luchtadapters. Meestal worden deze stekkers gebruikt in de heavy duty industrie.

Meer informatie over al deze stekkers kunt u vinden in de bestanden onderaan. Contacteer ons gerust bij enige vragen. Wij helpen u graag verder met het vinden van de stekker die het beste beantwoordt aan uw eisen. Wilt u deze graag geassembleerd met de juiste kabel toegestuurd krijgen? Wij zijn gespecialiseerd in uitvoeren van in-house assemblages en kunnen dit voor u uitvoeren.

Meer informatie over dit product?

We houden van ons productgamma een buffervoorraad aan waarmee we u graag uit de nood helpen. Aarzel niet om ons daarover aan te spreken zodat we u kunnen adviseren en helpen.