loader image

MAIL ONS

info@vandapower.com

BEL ONS

+32 9 396 59 35

One-stop shop

On-time delivery

Independant technical advice

Anderson Power™ Vlakke Stekkers

Bent u op zoek naar een gepaste vlakke stekker voor uw industriële toepassing of is uw stekker aan vervanging toe? Denk dan aan een SB®, SBE®, SBO® of SBX® stekker van Anderson Power Products.

Anderson Power™ SB® stekkers

Deze stekker wordt aangeboden in SB®50, SB®120, SB®175 en SB®350 en is uitgerust met twee hoofdcontacten. Ze kunnen gepaard worden met kabels met diameters gaande van 12 AWG (3,3mm²) tot 300mcm (150mm²). Bijkomend, zijn de stekkers beschikbaar in zeven kleuren, nl. geel, oranje, rood, grijs, blauw, groen en zwart.

De Anderson Power™ SB® serie is een collectie vlakke stekkers die vaak gebruikt worden om stroom over te dragen tussen batterijen en voertuigen, evenals bij trailers met nood aan hogere spanningen.

Anderson Power™ SBE® stekkers

De Anderson Power™ SBE® stekkers bestaan in drie versies, nl. SBE® 80, SBE® 160 en SBE® 320. De behuizing van deze stekkers is gemaakt van een mix van PBT en PC dat resistent is tegen chemische producten. Een andere eigenschap van deze stekker is de mogelijkheid om de twee primaire contacten makkelijk uit te breiden met hulpcontacten en/of luchtadapters. Vaak worden ze gebruikt in de heavy duty industrie, zeker de SBE® 320 stekkers.

Anderson Power™ SBO® en SBX® stekkers

Daarnaast zijn er ook de SBO® 60, SBX® 175 en SBX® 350 stekkers van Anderson Power™. Hun behuizing bestaat enkel uit PC, waardoor deze stekkers beter bestand zijn tegen schokken. Ook bij dit type stekker is het makkelijk om de twee primaire contacten uit te breiden met hulpcontacten en/of luchtadapters. Meestal worden deze stekkers gebruikt in de heavy duty industrie.

Meer informatie over al deze stekkers kunt u vinden in de bestanden onderaan. Contacteer ons gerust bij enige vragen. Wij helpen u graag verder met het vinden van de stekker die het beste beantwoordt aan uw eisen. Wilt u deze graag geassembleerd met de juiste kabel toegestuurd krijgen? Wij zijn gespecialiseerd in uitvoeren van in-house assemblages en kunnen dit voor u uitvoeren.

SB® 50

SB® 120

SB® 175

SB® 350

Meer informatie over dit product?

We houden van ons productgamma een buffervoorraad aan waarmee we u graag uit de nood helpen. Aarzel niet om ons daarover aan te spreken zodat we u kunnen adviseren en helpen.