loader image

MAIL ONS

info@vandapower.com

BEL ONS

+32 9 396 59 35

One-stop shop

On-time delivery

Independant technical advice

PHILADELPHIA SCIENTIFIC Blinky’s

Batterijbeheer is iets wat u niet over het hoofd mag zien. Het leidt tot een langere levensduur van de batterij, wat op zijn beurt leidt tot lagere kosten.

U kan dit eenvoudig bereiken door de installatie van een waterniveau-indicator, zoals de Blinky van Philadelphia Scientific. Dit kleine apparaatje geeft met zijn LED-lampje aan wanneer u uw loodzuurbatterij moet bijvullen. Installatie is eenvoudig, veiligheid voor het personeel stijgt en het past op bijna elke batterij. Bovendien zorgt het voor een hogere kostenefficiëntie, doordat u enkel de batterij hoeft te controleren wanneer het echt nodig is.

Er zijn drie modellen beschikbaar:

  • Basic Blinky
  • Smart Blinky
  • Smart Blinky Pro

Hier vindt u meer informatie over deze waterniveau-indicator. Mocht u toch nog vragen hebben over een Blinky, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons deskundig team zal u voorzien van de informatie waar u om vraagt.

Ook op zoek naar andere electronische componenten , zoals kabels of stekkers? Als one-stop-shop kunnen wij u de onderdelen leveren die u nodig heeft voor uw batterij of lader. Wij zorgen ervoor dat u op tijd ontvangt wat u nodig heeft, zodat u zich kunt bezighouden met wat echt belangrijk is.

Meer informatie over dit product?

We houden van ons productgamma een buffervoorraad aan waarmee we u graag uit de nood helpen. Aarzel niet om ons daarover aan te spreken zodat we u kunnen adviseren en helpen.