loader image

MAIL ONS

info@vandapower.com

BEL ONS

+32 9 396 59 35

One-stop shop

On-time delivery

Independant technical advice

Productsamenstellingen (“kits”) en stroomkabels volgens specificaties van de klant

Onderaan kan u foto’s en een video terugvinden van kabelassemblages op maat van één van onze klanten. 

Samenstellingen en kits op maat

We hebben ruime mogelijkheden in huis om componenten te maken of extern aan te kopen, evenals een ruim aanbod gereedschappen die ons toelaten om op flexibele manier kabels volgens de specificaties van de klant samen te stellen. Onze klanten kunnen op ons rekenen, ongeacht of het gaat om een éénmalige vraag of grote, regelmatig terugkerende hoeveelheden, eenvoudige producten of heel complex.

Assembly worksheet

Kwaliteit staat centraal in onze samenstellingen en kits

We gebruiken de door de producenten voorgeschreven of aangeraden gereedschappen voor het maken van klantspecifieke kabelsets, zodat we producten afleveren die aan de hoogste industriestandaarden beantwoorden. Onze eigen ontwikkelingen, gecombineerd met adequate systemen voor traceerbaarheid en kwaliteitsopvolging, staan garant voor de beste assemblageservice in de markt.

Totale transparantie

We verschaffen graag volledige openheid over de oorsprong van de componenten die in onze samenstellingen gebruikt worden. Onze klanten zijn welkom in onze werkplaatsen, om met eigen ogen te zien hoe hun producten samengesteld worden.

Onafhankelijk technisch advies

Als onafhankelijk expert kunnen we alternatieven voorstellen voor door de klant gebruikte producten en componenten, om tot samenstellingen te komen die optimaal zijn voor inbouw of gebruik door onze klant. Wij helpen graag bijdragen aan efficiëntieverbetering.