loader image

MAIL ONS

info@vandapower.com

BEL ONS

+32 9 396 59 35

One-stop shop

On-time delivery

Independant technical advice

Demineralisators

Lood-zuur batterijen hebben water nodig, maar u kan niet elk type water gebruiken. Water dat mineralen bevat, zoals magnesium en calcium, is schadelijk voor uw batterij. Celspanningen en verhoogde zelfontlading zijn slechts twee effecten van het gebruik van kraanwater. Dit leidt ook tot een kortere levensduur van de batterij en dat wil u ten allen tijde vermijden. Een demineralisator kan hierbij helpen.

Om deze problemen te voorkomen, moet u gedemineraliseerd water gebruiken. De eenvoudigste manier om dit te doen is door gebruik te maken van een demineralisator. De demineralisator zuivert leidingwater en verwijdert alle mineralen die schadelijk kunnen zijn voor de batterij.

De demineralisator van Philadelphia Scientific is uitgerust met een LED die vertelt wanneer de filter moet worden vervangen. Installatie, onderhoud en gebruik van dit apparaat zijn zeer eenvoudig. Eén filter levert tot 6700 liter gedemineraliseerd water.

Klik hier als u meer informatie wilt over de  demineralisator van Philadelphia Scientific en de bestelcodes. Aarzel niet om ons te bellen of mailen bij vragen over dit toestel. Onze experts helpen u graag verder.

Indien u ook andere batterijcomponenten nodig heeft, dan is Vandapower de wereldwijde one-stop shop voor u. Wij kunnen u elke mogelijke component voor uw lood-zuur batterijen leveren.

Meer informatie over dit product?

We houden van ons productgamma een buffervoorraad aan waarmee we u graag uit de nood helpen. Aarzel niet om ons daarover aan te spreken zodat we u kunnen adviseren en helpen.