loader image

MAIL ONS

info@vandapower.com

BEL ONS

+32 9 396 59 35

One-stop shop

On-time delivery

Independant technical advice

ABERTAX e²BMS

e² BMS is een van de batterijbeheersystemen van Abertax technologies in ons assortiment. Het voorziet u van info over de status van al uw batterijen, zoals spanning, zuurniveau, temperatuur, enz. Het laat u niet alleen de huidige status zien, maar slaat ook gegevens uit het verleden op. Dit maakt het monitoren van uw batterijen veel eenvoudiger.

Het BMS kan gemakkelijk worden geïnstalleerd door iedereen die vertrouwd is met batterijen. Het is overbodig om iemand de werkvloer op te sturen, door de draadloze werking. Het enige dat u nodig heeft is een webbrowse.

Dit BMS wordt geleverd met een eigen webportaal, zodat u niet meer elke batterij handmatig hoeft te controleren. Het toont u de status van elke batterij en geeft aan welke batterijen in alarm zijn gegaan. Daarnaast kunt u gemakkelijk gegevens in grafieken weergeven, rapporten genereren en alarmmeldingen per e-mail ontvangen.

Klik hier voor meer info over Abertax’s e²BMS of de bestelcodes. Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen heeft. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste BMS dat past bij uw specifieke installatie. Bent u ook nog op zoek naar andere componenten? Als one-stop shop kan Vandapower u voorzien van bijna alles wat u nodig zou kunnen hebben voor uw batterijen.

Meer informatie over dit product?

We houden van ons productgamma een buffervoorraad aan waarmee we u graag uit de nood helpen. Aarzel niet om ons daarover aan te spreken zodat we u kunnen adviseren en helpen.