loader image

MAIL ONS

info@vandapower.com

BEL ONS

+32 9 396 59 35

One-stop shop

On-time delivery

Independant technical advice

Waarom Vandapower?

Vandapower heeft u heel wat te bieden: de componenten die u nodig heeft, technisch advies van specialisten en verpakkingsmethodes op maat van uw productie.

One-stop shop

Vandapower is dé one-stop shop voor industriële batterij- en ladercomponenten: van stekkers en kabels tot en met onafhankelijke technisch advies.

Tijdige levering

We zorgen ervoor dat uw bestellingen op tijd aankomen dankzij onze ruime productvoorraad, flexibele organisatie en recente investeringen in state-of-the-art stockbeheersystemen. En als er buiten onze wil toch vertraging optreedt, neemt onze customer service onmiddellijk contact met u op.

Volledige en correcte leveringen

Elke bestelling die u doet, wordt gecontroleerd door ons toegewijde leveringsteam. Zij controleren niet alleen op fouten, maar kunnen u ook producten voorstellen die meer geschikt zijn voor uw behoeften.
In de afgelopen 12 maanden was 98,4% van de geleverde bestellingen compleet.

Onafhankelijk technisch advies

Als merkonafhankelijke specialisten zijn we bij Vandapower goed geplaatst om batterij- en ladercomponenten te beoordelen op hun kwaliteit en op de mate waarin ze voor bepaalde toepassingen geschikt zijn, los van de verschillende fabrikanten. We stellen u graag alternatieven voor als die voor u efficiënter inzetbaar of gemakkelijker leverbaar zijn.
Bij vragen, neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder. 

Verpakking volgens uw vereisten

We stemmen onze verpakking af op de manier waarop de verpakte producten bij u worden uitgepakt, opgeslagen en verwerkt. In samenspraak met u zorgen we er voor dat de door ons verpakte producten naadloos in uw processen gebruikt kunnen worden, een efficiënte aanpak die het gevolg is van onze expertise en uw concrete input.

Eigen kabelassemblage

Bij Vandapower kunnen we vrijwel elke voedingskabel volgens uw nadrukkelijke specificaties assembleren. Dit ongeacht het type kabel, de gevraagde stekkers of andere terminaties. Van eenmalige tot grote volumes, eenvoudig of zeer complex, u kunt op ons rekenen.

Voor het aankrimpen van componenten werken we volgens de richtlijnen van de stekkerfabrikanten en met de door hen voorgeschreven of aangeraden gereedschappen.

Daarnaast doen we continu onderzoek naar de kwaliteit en efficiëntie van bestaande en nieuwe krimp- en assemblagemethodes. Hierdoor kunnen we u steeds de beste assemblage op de markt aanbieden.

Bekijk de video >

20 jaar ervaring

Sinds de oprichting in 2000 hebben we een enorme ervaring opgebouwd in de aankoop, verzending, productie en aanpassing van componenten voor batterijen en batterijladers. Van bij de start staan we voor betrouwbare service, onafhankelijk technisch advies en verpakking op maat.