loader image

MAIL ONS

info@vandapower.com

BEL ONS

+32 9 396 59 35

One-stop shop

On-time delivery

Independant technical advice

Anderson Power™ PowerPole® Pak

Powerpole Paks (Anderson Power™) zijn behuizingen uit zwart thermoplast die aangebracht kunnen worden rond ‘blokken’ van Powerpole stekkers (10 tot 45 A). Ze zijn zeer bestendig tegen schokken en corrosie.

Ze laten het eenvoudig koppelen en ontkoppelen van elektrische apparatuur toe in commerciële en industriële toepassingen. Kabelklemmen zorgen voor trekontlasting en de geïntegreerde vergrendeling voorkomt onvoorzien ontkoppelen van uw apparatuur. De drie types van behuizing – stekker met vergrendeling, stekker zonder vergrendeling en inklikbare ‘vrouwelijke’ behuizing – kunnen 2 tot 8 circuits bevatten.

De Blindmate Powerpole Pak werd ontwikkeld door Anderson Power™ om tegemoet te komen aan de vraag naar modulaire Blindmate-verbindingen van de stroomvoorzienings- en telecommunicatie-industrie. Deze behuizingen laten niet alleen toe om een 2×4-configuratie van Anderson’s 15/45 Powerpole-stekkers blind te koppelen, maar even goed de 10 A en 30 A ‘make-first / break-last’ contacten voor aardingsdoeleinden.

Meer informatie over dit product?

We houden van ons productgamma een buffervoorraad aan waarmee we u graag uit de nood helpen. Aarzel niet om ons daarover aan te spreken zodat we u kunnen adviseren en helpen.