loader image

MAIL ONS

info@vandapower.com

BEL ONS

+32 9 396 59 35

One-stop shop

On-time delivery

Independant technical advice

SCHALTBAU Euro-DIN stekkers

Bij Vandapower beschikken we over een ruim assortiment elektrische componenten, met o.a. de hele serie Schaltbau LV Euro-DIN stekkers.

De Schaltbau LV Euro-DIN stekkers zijn ontworpen om op moderne heftrucks te passen. Deze Schaltbau stekkers overtreffen de standaard eisen op verschillende vlakken en kunnen gekoppeld worden met elke standaard Euro-stekker. De LV Euro-DIN stekkers die we aanbieden zijn:

  • LV 80/120
  • LV 160/250
  • LV 320/400
  • LV 500

Ons assortiment bestaat niet enkel uit stekkers, maar ook uit verschillende accessoires die bij deze stekkers gebruikt kunnen worden. Van handvaten tot codeerstiften en van pilootcontacten tot luchtadapters. Wij kunnen u voorzien van de elektrische componenten die u nodig heeft of in-house geassembleerde kabelsets die volledig aangepast zijn aan uw specifieke vereisten.

 Klik hier voor meer informatie over de LV stekker en de bestelcodes. Twijfel niet om ons te contacteren bij enige twijfel of vragen. Onze experten staan u graag bij en helpen u verder. Samen met u gaan zij op zoek naar de oplossing die het beste bij u past.

Nood aan een ander type stekker of componenten, zoals batterijkabel? Als one-stop shop kunnen wij u een ruime keuze elektrische componenten van verschillende topmerken aanbieden. Daarnaast produceren we ook maatwerken in-house, die onderworpen worden aan strenge kwaliteitseisen.

Meer informatie over dit product?

We houden van ons productgamma een buffervoorraad aan waarmee we u graag uit de nood helpen. Aarzel niet om ons daarover aan te spreken zodat we u kunnen adviseren en helpen.