loader image

MAIL ONS

info@vandapower.com

BEL ONS

+32 9 396 59 35

One-stop shop

On-time delivery

Independant technical advice

BFS batterijvulsysteem

Verliest u tijd met het bijvullen van water in uw lood-zuur batterijen? Of wilt u het bijvullen veiliger maken? Dan is het BFS wellicht de oplossing voor u. Dit systeem automatiseert het proces om het water in uw batterijen bij te vullen. Dit komt de efficiëntie en veiligheid ten goed. Daarnaast zorgen deze voordelen ook voor tijd- en kostenbesparing.

Het BFS Battery Watering System bestaat uit pluggen (van zuurbestendige kunststof),vlotters, een slangsysteem (van PVC),en alle benodigde accessoires, zoals filters, stroomaanduiders en koppelingen. De werking is als volgt. Water stroomt via de plug in de batterijcel en verhoogt het elektrolytniveau, waardoor de vlotter omhoog gaat. Wanneer het water tot het gewenste niveau is gestegen, sluit de vlotter de klep en stopt het water met stromen. Resultaat? Een batterij die tot het optimale waterpeil is gevuld.

Er is een plug beschikbaar voor elk type batterij op de markt. Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare pluggen, vlotters, en hun bestelcodes. Aarzel niet om ons te contacteren indien u twijfelt. Onze experts helpen u graag het juiste systeem voor u te vinden.

Ook ander gereedschap om het water in uw batterij op te vullen nodig, zoals een demeneralisator of andere onderdelen voor batterijen? Vandapower is de One-Stop-Shop voor batterij- en ladercomponenten, dus u vindt hoogstwaarschijnlijk wat u nodig hebt in ons portfolio.

Meer informatie over dit product?

We houden van ons productgamma een buffervoorraad aan waarmee we u graag uit de nood helpen. Aarzel niet om ons daarover aan te spreken zodat we u kunnen adviseren en helpen.