loader image

MAIL ONS

info@vandapower.com

BEL ONS

+32 9 396 59 35

One-stop shop

On-time delivery

Independant technical advice

E-Mobility Motors and Drive units

E-mobiliteit is een algemene groep van elektrisch aangedreven toepassingen zoals E-scooter, E-boot, E-Kart, Golfcart, enz.

In de E-mobility wereld zijn de artikelen die wij aanbieden :

  • Motor met directe aandrijving of versnellingsbak
  • Motor controller geïntegreerd of apart als uw verzoek
  • Kabel & kabelboom
  • Vermogen schakelaars
  • Zekeringen

Wij ondersteunen u onafhankelijk met technisch advies bij uw ontwerp om het best mogelijke resultaat te verkrijgen. Elektromotoren vormen vandaag de dag een essentieel onderdeel van de energiezuinige aandrijftechniek van industriële machines en elektrisch transport.

 

In de wereld van de e-mobiliteit zijn de belangrijkste componenten:

  • Motor

Het definiëren van een motor is gebaseerd op een groot aantal parameters, toepassing, koppel, snelheid, gewicht enz… Laat ons u begeleiden naar de beste oplossing voor uw toepassing. De motor zet elektrische energie om in kinetische energie die de wielen in beweging zet.

  • Lader aan boord

Een on-board lader (OBC) wordt gebruikt in een elektrisch voertuig (EV) of hybride elektrisch voertuig (HEV) om de tractiebatterij op te laden. Het in het onderstaande materiaal beschreven boordlaadsysteem zet de wisselstroom van het elektriciteitsnet om in gelijkstroom waarmee de accu wordt opgeladen.

  • De regeleenheid voor elektrisch vermogen

De Electric Power Control Unit (EPCU) is een efficiënte integratie van bijna alle apparaten die de stroom van de elektrische energie in het voertuig regelen. Zij bestaat uit de omvormer, de laagspanningsgelijkstroom-gelijkstroomomzetter (LDC) en de voertuigregeleenheid (VCU).

 

 

E-Mobility

E-Mobility

E-Mobility

E-Mobility

E-Mobility

Meer informatie over dit product?

We houden van ons productgamma een buffervoorraad aan waarmee we u graag uit de nood helpen. Aarzel niet om ons daarover aan te spreken zodat we u kunnen adviseren en helpen.

Bijlages