loader image

MAIL ONS

info@vandapower.com

BEL ONS

+32 9 396 59 35

One-stop shop

On-time delivery

Independant technical advice

Uw batterijen en batterijladers worden nog beter met onze expertise en met componenten van onze kwaliteitsmerken

We bieden componenten aan van alle bekende en van een aantal minder bekende fabrikanten. Dankzij onze “one-stop shop”-benadering, onze ruime ervaring, markt- en productkennis bespaart u tijd. Bovendien leveren we betrouwbaar advies af in uw zoektocht naar nieuwe componenten, ook als die (nog) geen deel uitmaken van ons gamma.

Maatwerken

Stekkers

Celverbinders & eindkabels

Kabel en kabelaccessoires

Waterbijvulsystemen & -toebehoren

Diverse batterij-accessoires

Managementsystemen

Fuses

Contactors

EV Charging Components

E-Mobility Motors and Drive units

Truck and Trailer

Productadvies gebaseerd op de laatste marktontwikkelingen

Door onze nauwe contacten met leveranciers, evenals met grote en kleine verbruikers van lader- en batterijcomponenten hebben we een goed zicht op welke producten waarde bieden voor hun geld en op welke manier ze best geselecteerd en gemonteerd worden. Dit is de kern van ons aanbod : onze klanten helpen om componenten te vinden die geschikt zijn voor hun toepassing, die kwalitatief aan alle eisen beantwoorden en die ruim beschikbaar zijn.

 

Vandapower helpt stilstand in uw productie te vermijden

We hebben constant een ruime hoeveelheid producten van tal van fabrikanten in voorraad, zodat we snel op dringende bestellingen kunnen reageren. Is een bepaalde component toch uitverkocht of niet langer of niet voldoende snel beschikbaar bij de fabrikant, dan helpen wij u actief in het zoeken naar tijdelijke of permanente alternatieven die technisch evenwaardig zijn.

 

Onafhankelijk technisch advies

Als onafhankelijk expert kunnen we alternatieven voorstellen voor door de klant gebruikte of aangevraagde producten en componenten, waarbij we ons niet hoeven te beperken tot het levergamma van een enkele fabrikant. De door ons aangebrachte oplossingen zijn daarom technisch efficiënt én kostefficiënt en helpen onze klanten hun kosten onder controle te houden.

 

 

Klantvriendelijke en klantspecifieke verpakking en verzending

Onze dienstverlening stopt niet met de selectie en de verkoop van een geschikt product aan een faire prijs : we zorgen er ook voor dat uw componenten geleverd worden op de juiste ogenblikken en in de hoeveelheden en de verpakkingen die een vlotte en efficiënte verwerking in uw productieproces mogelijk maken.