loader image

MAIL ONS

info@vandapower.com

BEL ONS

+32 9 396 59 35

One-stop shop

On-time delivery

Independant technical advice

Anderson Power™ Euro-DIN stekkers

Bent u op zoek naar een geschikte stekker voor uw industriële toepassing of is uw stekker aan vervanging toe? Bekijk dan deze Euro-DIN E-serie stekkers van Anderson Power Products.

Deze stekkers zijn ontworpen met gebruiksgemak als een van de belangrijkste eigenschappen. De E-serie wordt aangeboden in series E80, E160 en E320. Hierdoor kan ze in een breed spectrum van toepassingen gebruikt worden en is er dus een stekker die past bij elke situatie.

Typische toepassingen van deze Anderson Power™ stekkers zijn opladen van loodzuurbatterijen voor vorkheftrucks en andere voertuigen en verbinden van trailers.

Meer informatie over Anderson Power™ Euro-DIN E-serie stekkers, bijhorende accessoires en bestelcodes kan u vinden in de productfiche. Indien u vragen heeft, twijfel dan niet om contact op te nemen. Ons speciaal opgeleid team helpt u graag verder.

Doordat u bij ons zowat alle componenten voor batterijen en laders kan vinden, kunnen wij ons een one-stop shop noemen. Dit onderscheidt Vandapower van de concurrenten en maakt ons uniek. Dit betekent dat wij u een uitgebreide selectie elektrische componenten kunnen aanbieden. We stockeren o.a. nog heel wat andere stekkers, kabel, etc. Bijkomend is er ook de mogelijkheid om in-house assemblages te laten uitvoeren door ons.

Meer informatie over dit product?

We houden van ons productgamma een buffervoorraad aan waarmee we u graag uit de nood helpen. Aarzel niet om ons daarover aan te spreken zodat we u kunnen adviseren en helpen.