loader image

MAIL ONS

info@vandapower.com

BEL ONS

+32 9 396 59 35

One-stop shop

On-time delivery

Independant technical advice

ABERTAX BMS

Dit is een batterijbeheersysteem (BMS) ontworpen door Abertax Technologies. Het geeft een aantal belangrijke gegevens over uw lood-zuur batterij weer, zoals spanning, temperatuur en elektrolytniveau. Het slaat ook gegevens uit het verleden op, zoals het aantal cycli, de temperatuur en de duur van lage elektrolytniveaus en ontladingen.

Abertax BMS werkt zeer intuïtief en toont de status aan de hand van drie LED’s. Bovendien kan het gemakkelijk worden geïnstalleerd door iedereen die vertrouwd is met het gebruik van batterijen. De zuurbestendige behuizing zorgt er op zijn beurt voor dat er geen schade optreedt door het batterijzuur.

Dit BMS wordt geleverd samen met software waarmee u de opgeslagen gegevens kunt downloaden. Op die manier is evalueren van uw batterijen zeer eenvoudig. Downloaden van de gegevens kan zowel via een kabel als via Bluetooth.

Klik hier voor meer info over het BMS van Abertax of de bestelcodes. Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen. Wij helpen u graag bij het vinden van het BMS dat het beste bij uw installatie past. Ook op zoek naar andere componenten? Aangezien Vandapower een one-stop-shop is, kan u bij ons bijna alles vinden wat u nodig heeft voor uw industriële batterijen.

Meer informatie over dit product?

We houden van ons productgamma een buffervoorraad aan waarmee we u graag uit de nood helpen. Aarzel niet om ons daarover aan te spreken zodat we u kunnen adviseren en helpen.