loader image

MAIL ONS

info@vandapower.com

BEL ONS

+32 9 396 59 35

One-stop shop

On-time delivery

Independant technical advice

Waterpistolen

Wanneer u een batterijruimte heeft, is een waterpistool een stuk gereedschap dat het onderhoud ervan veel gemakkelijker zal maken. Het bespaart tijd en is veiliger dan manueel bijvullen van lood-zuur batterijen. Sluit het pistool gewoon aan op een waterslang of demineralisator en duw de hendel in.

Het is mogelijk enkele extra’s toe te voegen die het bewateren nog gemakkelijker zullen maken. Sommige producten hebben een automatisch uitschakelsysteem, dat de toevoer van water automatisch stopt wanneer het juiste waterpeil is bereikt. Andere zijn voorzien van een LED en een zoemer die u waarschuwen wanneer het juiste waterpeil is bereikt. Ten slotte, is er ook de mogelijkheid om een indicator te integreren, die u vertelt wanneer het de watertoevoer is gestopt.

Wilt u meer informatie of is er iets onduidelijk, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met al uw vragen.

Als One-stop-shop stockeert en verdeelt Vandapower allerlei batterij- en ladercomponenten. U kan dus ook bij ons terecht indien u ander gereedschap nodig heeft, zoals een de-ionizer, of een ander type elektrisch component.

Meer informatie over dit product?

We houden van ons productgamma een buffervoorraad aan waarmee we u graag uit de nood helpen. Aarzel niet om ons daarover aan te spreken zodat we u kunnen adviseren en helpen.