loader image

MAIL ONS

info@vandapower.com

BEL ONS

+32 9 396 59 35

One-stop shop

On-time delivery

Independant technical advice

PHILADELPHIA SCIENTIFIC Water Injectors

Verliest u tijd en geld tijdens het bijvullen van uw lood-zuur batterij? Of ondervindt u problemen tijdens het bijvullen? Kijk dan eens naar het Philadelphia Scientific waterinjectiesysteem en vind de oplossing voor al deze problemen!

Het is de snelste manier om lood-zuur batterijen bij te vullen. Bovendien verhoogt het de veiligheid, omdat de batterij niet geopend hoeft te worden en er geen contact met elektrolyten mogelijk is. Het systeem vult de batterij automatisch tot het gewenste niveau, wat zorgt voor een langere levensduur van de batterij.

Het waterinjectiesysteem van Philadelphia Scientific bestaat uit een injector met een klep en doorzichtige slangen. De bediening van het systeem is zeer eenvoudig. U hoeft alleen de slang aan te sluiten en de klep te openen; het systeem doet de rest. Een sensor zorgt ervoor dat de klep bij het correcte waterniveau wordt gesloten. Zo eenvoudig is het.

Er zijn twee versies van het waterinjectiesysteem verkrijgbaar:

  • Het klassieke éénpuntssysteem dat de batterijen vanaf één punt vult.
  • Het Spider systeem dat de cellen gelijktijdig vult.

Klik hier als u meer info wenst over het Philadelphia waterinjectiesysteem, de accessoires, en de bestelcodes. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over dit systeem. Onze experts zullen u helpen en ervoor zorgen dat u het systeem vindt dat het best aansluit bij uw eisen.

Als u ook andere batterijcomponenten nodig heeft, kan Vandapower u daarbij helpen. Als one-stop-shop kunnen wij u alle componenten leveren die u nodig heeft voor uw lood-zuur batterijen.

Meer informatie over dit product?

We houden van ons productgamma een buffervoorraad aan waarmee we u graag uit de nood helpen. Aarzel niet om ons daarover aan te spreken zodat we u kunnen adviseren en helpen.